Home » , » Bloggers night .....

Bloggers night .....

Written By admin on Sunday, October 17, 2010 | 9:02 AM                    Serbian bloggers: Jelena, Jovana, Jelena Milica, Marina, Ludmila, Marija and me
These photos were taken from Jovana's blog , check it she has more great pictures from the Supermarket concept store, place where you can do so many things ( shopping, meals, drinks, spa etc.) .
This was great night, we were talking and laughing so much, and im so glad that i had  chance to meet all those girls! Some of them could not come, but they will  next time ( they made promises) ! :) Special thanks to Jovana, because she came from other city just to be here!!! :)

Bilo nam je divno, mogle smo pričati danima, jer smo shvatile koliko zajedničkih tema i interesovanja imamo! Jedno popodne nam je bilo nedovoljno! :) Neke devojke su bile sprečene da dođu, ali su obećale da će sigurno prisustvovati prvom sledećem sastanku! Ali nas je zato i više nego prijatno iznenadila Jovana koja je došla čak iz Zrenjanina kako bi se družila sa  nama! Baš me je obradovala! :) Mnogo bolje od mene su sve ovo opisale ostale blogerke zato obavezno pogledajte i njihove stranice! Nakit, moda, saveti, enterijer , dizajn, i još mnogo toga ćete upravo naći na njihovim stranicama! Svaka je jedinstvena i ima svoj prepoznatljivi stil!
Velikooo hvala Marini koja je napravila ostale fotografije! :) A to što je napravila post o meni?! nisam mogla da poverujem kada sam videla, prelep gest, idem na svakih pet minuta  da proverim da li sam to stvarno ja! :) Marinaaa divna siii!!! Nadam se da će vam se dopasti šta sam obukla! :) Ah taj No name brend... ;)
p.s. Ono što je ostavilo možda i najveći utisak na sve nas ( pored toga što smo se upoznale konačno) su Ice watch satovi!Prelepi su, a mogu se upravo kupiti u Supermarketu! Ne znam samo koju boju bih pre odabrala! :) 


                                                                  boots: zara,
                                                                  pants: bershka,
                                                                  tank top: no name , 
                                                                  cardigan: no name,
                                                                  suspenders: no name,
                                                                  scarf: pashmina,
                                                                  glasses: new yorker,
                                                                  earrings: vintage, 
                                                                  watch: michael kors, 
                                                                  bag: no name 
                                                                  photographer: Marina A.

0 comments:

Post a Comment